Demon Hunter er live!

[SPOILERS] Natt til onsdag ble Demon Hunter låst opp for de som har forehåndskjøpt Legion. Vi ser på hva den nye klassen har å by på!

Demon Hunter har vært en del av Warcraft lore siden Warcraft 3, men blir først nå en spillbar klasse i World of Warcraft. De fleste kjenner likevel klassen godt gjennom Illidan, en av spillet store antagonister. Illidan Stormrage er tvillingbroren til Malfurion Stormrage, erkedruide og en lederskikkelse for Night Elves, og var en gang en mektig magiker før han ble korrumpert av the Burning Legion og omgjort til en Demon Hunter. Han returnerer i Legion, men hvilken rolle han vil spille og hvem han vil alliere seg med er uklart.

 

Demon Hunters i Legion

demon hunter
Demon Hunters: Tank og DPS

Rase: Night Elf eller Blood Elf
Startlevel: 98 (krever min. level 70 på samme server.
Startsone: Mardum, the Shattered Abyss
Spesialiseringer: Vengance (Tank) og Havoc (DPS)
Combat ressurs: Pain (Tank) eller Fury (DPS)
Armor: Leather
Hoved stat: Agility
Våpen: Warglaive (evt. 1 hånds våpen)
Unike egenskaper: Glide (glidefly med vingene)

 

Demon Hunters har i motsetning til de andre klassene bare 2 spesialiseringer, tank-spesialiseringen Vengeance og DPS-spesialiseringen Havoc. Begge baserer seg på hurtighet og bevegelighet, bruker leather armor og har agility som sin hoved-stat.

Når du starter en Demon Hunter starter du altså på level 98. Historien starter “noen år tidligere” når Illidan sender sine Demon Hunters fra the Black Temple  til verdensfragmentet Mardum, for å bekjempe the Burning Legion der. Når du ankommer Mardum får du en rekke oppdrag som hovedsakelig går ut på å bekjempe demonene og ta kreftene deres. Etterhvert som demonene beseires låses nye abilities opp. Etter å ha utryddet demonene fra Mardum returnerer Demon Hunterne til the Black Temple hvor de møtes, og tas til fange av, Maiev Shadowsong og hennes Wardens.

Noen år senere igjen: the Burning Legion angriper Vault of the Wardens hvor Illidan og de andre Demon Hunterene sitter fengslet. I desperasjonen frigjør Maiev Demon Hunterene for å kjempe mot the Legion. Demonene har intatt the Vault og som Demon Hunter må du rydde opp. Igjen får man en rekke quester hvor man skal drepe demoner og låse opp abilities. Etter å ha slått tilbake demonenes angrep møters man utenfor the Wault av Archmage Khadgar som tar Demon Hunterene til Stormwind. Også her invaderer demonene og kong Wrynn er i fare.

Etter å ha fullført introduksjonsquestene har man låst opp alle abilites, fått akseptabelt gear (stort sett blues, itemlevel rundt 670-680) og rundt 1000 gull.

I tillegg til Demon Hunters er det også demoninvasjoner rundt om i verden, disse fungerer som åpne scenarios hvor alle som er i sonen kan delta. Demonene invaderer i Azshara, Dun Morogh, Hillsbrad Foothills, Northern Barrens, Tanaris og Westfall, hvor de invaderer til en hver tid varierer og vises på kontinentkartet, her ser du også hvor lenge det er igjen av eventen.

Scenarioet Broken Shore er også åpnet, her tar heltene fra Alliance og Horde kampen mot demonene til the Broken Isles.

Comments

comments