Artifact Feature Preview

Med Legion introduseres Artifact våpen i World of Warcraft. Blizzard har laget et par fine videoer som introduserer våpnene og forteller hvor og hvordan man får tak i de. Følg med!

Introduksjon til Artifacts:

Første video er en introduksjon til Artifact våpen. Artifact våpen beskrives som de kraftigste våpnene i Azeroth og er, i følge videoen, nødvendige for å ha en sjanse mot the Burning Legion. Hver spec har sitt våpen, og flere av disse er kjente våpen fra tidligere spill og lore, blant annet Doomhammer og Ashbringer. For å skaffe ditt første artifact våpen må du plukke opp et oppdrag i Dalaran etter introduksjonen til Legion. Dette oppdraget sender deg ut på en oppdragsrekke som blant annet lærer deg om bakhistorien til våpenet. Når du har fullført oppdragene og fått ditt artifact våpen låses progresjonssystemet for artifacts opp.

 

Artifact systemet:

Denne videoen viser deg hvordan artifacts fungerer, hvordan de kan endres og forbedres, og hva et artifact våpen gir deg. Når du har skaffet deg et artifact våpen låses progresjonssystemet, passive trekk og en aktiv egenskap opp. Å låse opp disse krever “artifact power” som kan tjenes på en rekke måter, blant annet oppdrag, kamparenaer, world content, raids og dungeons. Du kan se progresjonen og egenskapene til ditt artifact våpen ved å høyreklikke på våpenet mens shift holdes inne, men må til din Class Order Hall for å bruke artifact power og gjøre endringer på artifacten din. For å høte stats og itemlevel kan du feste “relics” på våpenet, det er maks 3 slike plasser og relics kan skaffes fra mange av de samme stedene som artifact power, men er sjeldnere. Utseendet på våpenet kan endres gjennom å finne farger eller nye utseender, eller gjennom transmorgification.

artifact
Tilpassingsmeny for Felo`Melorn, “Flamestrike”. Tidligere brukt av Kael`thas Sunstrider. Main hand sverd for Fire Mage.

 

 

Link til den opprinnelige saken hos Blizzard: https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20243700

Comments

comments