10 ting vi gleder oss til i Legion!

Legion, den sjette utvidelsen til World of Warcraft, nærmer seg med stormskritt. Tirsdag 30. august er releasedatoen og utvidelsen byr på en rekke nye funksjoner, områder, dungeons og alt som hører med! Vi har listet opp de ti tingene vi gleder oss mest til i Legion!

 1. Demon Hunter

  Endelig kommer Demon Hunter! Klassen vi har ventet på siden World of Warcraft kom ut i 2004 gjør endelig sin inntreden som spillbar klasse. Demon Hunters kan kun være Night Elves eller Blood Elves og er i likehet med Death Knight en “hero class” som starter på høyere level. Demon Hunters starter på level 98, har kun to specs, Havoc (DPS) og Vengeance (Tank), og kan bruke cloth og leather armor.

  demon hunter crest
  Demon Hunter Våpenskjold
 2. The Burning Legion

  Den demoniske trusselen returnerer til Azeroth. Kampen mot demonene har gitt oss noen av de mest spennende og ikoniske øyeblikkene i Warcraft. Nå er de tilbake, sterkere enn noen gang og må bekjempes med Demon Hunters og Titan artifact våpen.

 3. Illidan Stormrage

  illidan
  Han her er tilbake. Er du forberedt?

  Er du forberedt?! Illidan er tilbake! En av de største og mest bad-ass skurkene i Warcraft universet returnerer sammen med The Burning Leigion. Vi gleder oss til å møte han i kamp!

 4. Artifact Weapons

  I Legion introduseres en ny type våpen, Artifact Weapons. Disse består av kjente våpen brukt av noen av spillets største karakterer og det blir totalt 36 forskjellige i spillet, et for hver spec. Det blir blant annet gjensyn med Doomhammer, tidligere brukt av Thrall og Orgrim Doomhammer, Ashbringer, tidligere brukt av Tirion Fordring, og Blades of the Fallen Prince laget av restene av Arthas’s sverd Frostmourne. Artifact Weapons skiller seg fra vanlige våpen blant annet ved å kunne oppgraderes gjennom leveling og ha et utseende som kan endres (utover enchants og transmog.)

 5. Nye tekniske features (allerede aktivert med Legion pre-patch)

  Legion gjør også noen endringer på de tekniske aspektene ved spillet. Det oppdaterer noen figurmodeller, øker max level til 110 og øker maks antall figurer på hver server til 12 (fra 9). Automatiske grupper introduseres også, slik at f.eks. alle som angriper en world boss eller dreper mobs for en quest automatisk settes i en felles gruppe.

 6. Nye områder

  Sammen med økt max level er nye områder en standard ingrediens i en ny utvidelse. Denne gangen er det Broken Isles som er hovedområde, dette området var hjem til en tapt alve sivilisasjon og inneholder blant annet Tomb of Sargeras og Temple of Elune, nå overtatt  og inkluderer sonene Azuna, Broken Shore (startområde), Highmountain (max level), Stormheim, Suramar (max level) og Val’sharah. Dalaran har flyttet seg og finnes nå ved sørkysten av Broken Isles, hvor den blir å fungere som en hub for spillere i området.

  legion world map
  Nytt verdenskart i Legion
 7. Nye dungeons og raids

  Tradisjon tro dukker det også opp en rekke nye dungeons og raids i Legion. Fra release skal det være med 10 nye 5-manns dungeons,  en oppdatert versjon av Violet Hold og to nye Raids. Det er i tillegg kommet lovnader fra Blizzard om at det skal legges til mer content i form av dungeons og raids med kommende patcher.

 8. Class Order Halls

  Garrisons fra Warlords of Draenor videreføres ikke i sin helhet, men flere av funksjonene videreføres i Class Order Halls. I motsetning til relativt ensomme garrisons, er Class Order Halls felles for alle spillere av samme klasse. Her kan man blant annet gjøre klassespesifikke oppdrag, oppgradere artifact våpen, sende ut sine følgere på oppdrag (her har man et lavere antall og de er delt i Champions og Troops) som er tettere knyttet til hva man selv gjør i spillet, og mye mer.

 9. Nytt Honor PvP system

  PvP systemet i Legion oppdateres kraftig fra tidligere utgaver. PvP gear og PvP stats (som resilience) fjernes. Viktigheten av gear reduseres kraftig. Det introduseres egne PvP experience points og talents gjennom ranks. Ranks går fra 1 til 50 og låser opp nye abilities, det skal likevel gå raskt å nå maks damage slik at vinnersjansene avgjøres av ferdighet heller enn utstyr og rank. Ved rank 50 kan man starte på rank 1 igjen, men da med prestige rank. Prestige låser opp kosmetiske goder i spillet, som “portrait badges”, mounts, artifact weapon skins og lignende.  Målet med det nye PvP systemet skal være at det skal ivareta både hardcore og casual PvP spillere.

Comments

comments